recenze

Brothers In Arms 2

Brothers In Arms 2

Staňte se válečnými hrdiny, navštivte autentická bitevní pole 2. světové války a poměřte své síly s hráči z celého světa ve velmi kvalitním multiplayeru – legendární hra Brothers In Arms je k dispozici konečně i pro naše chytré telefony.
Co se týče grafiky, hra Brothers In Arms 2 byla mezi aplikacemi pro Android už jistě alespoň o fous překonána, její kouzlo však tkví hlavně v historicky přesných faktických informacích a jejich věrném převedení do virtuálního světa. Hra tak nabízí autentické zbraně i prostředí a kromě toho nešetří jejich množstvím. Dočkáte se tak nejen kulometů, ale například i odstřelovačích pušek a plamenometů. Běžně také narazíte na možnost použít některé z vozidel, jež budete cestou míjet.

Hra je bohatá ve všech směrech a v příběhové linii jsme se tak dočkali rovných 50 misí, které jsou roztroušené v celkem 5 lokacích – Pacifiku, Normandii, Severní Americe, Německu a Sicílii. Tato místa můžete navštívit osamoceni, nebo si k boji přizvat až 5 přátel a změřit s nimi síly ve 3 různých multiplayerových režimech – boj všech proti všem, týmový deathmatch a dominance. Nutností je pouze založení hráčského účtu na stránkách tvůrců hry – Gameloftu – dále kvalitní připojení, což v našich podmínkách stále ještě znamená pouze ty 4 magická písmenka – WIFI. K dispozici je ale i kolonka lokální multiplayer, což asi mnoho z nás moc nevyužije.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Brothers In Arms 2 Brothers In Arms 2 Brothers In Arms 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce