recenze

Mechs Warfare

Mechs Warfare

Vstupujete do arény, ze které může vítězně odejít jen jeden obří mech. Připravte se na pořádnou akci.
Ve hře se stanete pilotem vlastního mecha a budete se snažit v on-line bitvách porazit protivníky a získat respekt, peníze a zkušenosti. Mezi boji pak můžete za utržené peníze stroj zlepšovat, zvyšovat jeho odolnost nebo palebnou sílu. S příslušným levelem si také odemknete nové stroje, takže o motivaci je postaráno.
Samotný boj je řešen pohledem z kokpitu a váš mech se pohybuje automaticky. Vy tak musíte mít pěkně přesnou mušku a pomocí dvou děl pálit do protivníka na protější straně. No a protože se vše neustále pohybuje, zasáhnout nepřítele zase není jen tak. Míříte pomocí nahýbání displeje (sensitivitu lze v případě potřeby nastavit).
Kromě klasické výbavy je tu i možnost power-upů, a to za herní peníze, nikoli tedy jen za speciální měnu (tu však získáváte plněním achievementů, takže si i bez placení dopřejete to nejlepší). Samozřejmostí je parádní 3D grafika a akce. Počet her je omezen energií, ale to zase tak nevadí. Spíše je škoda, že sem tam narazíte jen na brutálně silné soupeře a musíte čekat na někoho příhodnějšího. Celkově však parádní akční pecka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Mechs Warfare Mechs Warfare Mechs Warfare Mechs Warfare Mechs Warfare