recenze

Zombiewood - Zombies in L.A.!

Zombiewood - Zombies in L.A.!

Zběsilá akční střílečka plná zombíků, zbraní a také humoru. Vítejte v Zombiewoodu, kde se jeden maník snaží stát hercem akčních filmů.
Světla, kamera, akce a už se vrháte do víru neutuchající palby. Je pravda, že na nedostatek herců si režisér stěžovat nemůže, snad jen uklízečka bude brblat, že všechnu tu spoušť a krev bude muset uklízet. Tato gamesa představuje neskutečně zábavnou a návykovou kosičku zombíků v rámci jednotlivých scén filmu. Vy jakožto herec máte různé mise, jako vyhladit potřebné kvantum nepřátel, osvobodit herečku, ubránit sladké dortíky, sesbírat tokeny nebo proběhnout co nejrychleji danou scénu. Samozřejmě že vás při tom všem pronásledují hordy kymácivých nepřátel (bez virózy…). Z důvodu přežití tak vaše zbraně nezůstanou v klidu ani vteřinu, musíte kličkovat a hlavně neustále pálit, což je mnohem zábavnější, než by se na první pohled mohlo zdát.
K dispozici totiž budete mít slušnou várku zbraní, které postupně odemykáte za získané zkušenosti, oblečky a speciální bonusy. Ty si můžete koupit za sebrané peníze a následně je vylepšit pro ještě větší masakr.
Dotykové ovládání je naprosto v pohodě a dostačující. Hratelnost dále zvyšují „kotouče“ za každou splněnou scénu. Kromě hlavního úkolu máte také řadu těch vedlejších, na které se při opakovaném hraní vyplatí zaměřit. Jedině tak odemknete nové filmy a postoupíte dál. V nové aktualizaci byl přidán také multiplayer, který ovšem stále není podle ideálních představ (padá), ale hra je parádní a takřka bezkonkurenční i bez toho.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Zombiewood - Zombies in L.A.! Zombiewood - Zombies in L.A.! Zombiewood - Zombies in L.A.! Zombiewood - Zombies in L.A.!