recenze

Frontline Commando: D-Day

Frontline Commando: D-Day

Druhá světová válka, vylodění v Normandii a boj o život na frontě i v zákopech. Užijte si skvělou akční hru se vším, co k tomu patří, a na vysoké visuální úrovni.
V kůži amerického vojáka z pohledu třetí osoby vyrážíte do boje a je to tedy zážitek. V každém levelu si musíte proklestit cestu přes nepřátelské jednotky. To znamená především přesnou a rychlou mušku. Postava se na daném místě zastaví, takže pohyb je omezen jen na přeběh do stran, případně přeskok přes překážky či kličkování mezi minami.
Hlavní složkou hry je tak střelba, vyhladit danou lokaci a posunout se dál. Nutno říct, že nepřátelé nejsou úplní truhlíci. Kryjí se za barikádami, sem tam vykouknou a vypálí svoji spršku střel a občas se i přesunou jinam. Váš okamžik k útoku to chce načasovat a občas záleží i na střelném úhlu. K dispozici máte dvě základní zbraně, další jsou nějakým způsobem omezené či speciální a bez placení reálnými penězi se k nim nedostanete. Něco se ale dá koupit za herní měnu. Za každou misi jste odměněni hvězdičkami dle toho, jaké jste měli úkoly. Za ně pak dostáváte odměnu a odemykáte nové kapitoly, mise a vedlejší úkoly.
Ovládání je velmi dobře řešené, virtuální tlačítka se nepletou a jsou dobře rozvržená. Grafika hry nepotřebuje komentáře a výborné atmosféře boje dopomáhá také zvukový a hudební doprovod. Jedinou chybkou se tak jeví hraní z dlouhodobějšího hlediska. Pozdější kapitoly vyžadují relativně vysoký počet hvězd a také bude potřeba šetřit na lepší zbraně, což pro neplatící hráče může být poněkud zdlouhavé. Vysoká kvalita hry je však nezpochybnitelná, stejně jako hodiny zábavy, které u ní strávíte.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day Frontline Commando: D-Day