recenze

Dark Warriors

Dark Warriors

Temné síly ovládly kontinent, ale naštěstí je tu jeden hrdina, který se nebojí vzít do ruky meč a nějaká ta kouzla a zlo pěkně rozsekat na kousky. Klasické a povedené RPG na Facebooku.
Náplň se nikterak neliší od klasických RPG titulů, takže tu máte jednoho nabušeného hrdinu, který se s dobrým úmyslem vydává kosit haldy nepřátel.
Ve hře se postupně posunujete z oblasti do oblasti, přičemž v každé z nich máte v podstatě za úkol zlikvidovat nepřátele. Těšit se ovšem můžete na slušnou řádku nejrůznějších potvor, které s pozdějšími levely stále nabírají na síle. Dojde také na velké bosse, takže se na ně musíte připravit.
Jako správný hrdina máte samozřejmě pořádnou výbavu. Bohatý loot je jasná věc a nechybí ani obchod a složka lektvarů a kouzel.
S tím souvisí přerozdělování bodů, které tu je dvojího typu. Za každý postup na vyšší úroveň vašeho charakteru přerozdělujete jednak v oblasti zvyšování atributů – životy, síla, přesnost apod., v druhé řadě pak máte bodíky na stupňování kouzel, respektive odemknutí nových, přičemž jejich performance vám ubírá modrou manu.
Na některé výjezdy a souboje bude potřeba vašich přátel nebo bojového zvířete. Tohoto peta si současně musíte mazlit a krmit. Ale nebojte se, farmářská složka je naštěstí minimální. Sociální složka je zde poměrně silná. Přátelé vám pomohou plnit pozice v různých objektech nebo odemykat nové vychytávky. Celkem solidně se nicméně dá hrát i bez nich. V pozdější fázi se obávám, že to někoho chtít ale bude.

Poslední věcí je aspekt energie. Každá mise vám sebere jeden „pohyb“, ale doplňování vzhledem k počtu a délce hraní není zase takový problém.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:36

Potvůrky

Laugher

Laugher | 14.07.16 v 17:53

Energická hra

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:08

Boj o přežití


galerie

Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors Dark Warriors

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce