recenze

Bladeslinger FREE

Bladeslinger FREE

Maník William se vrací na rodnou hroudu, ale čeká ho nepříjemné překvapení. Z jeho městečka je město duchů a místo rodiny a přátel ho vítají drsná monstra s lopatou v ruce. Perfektně vypadající hustá akční řežba.
William Glaston se vrací do Hammer Peaku. Už cestou se však začne odehrávat tajemný příběh, ve kterém se snažíte najít vaši rodinu a zjistit, co se stalo. Od poslední návštěvy tam totiž žije nějak moc krvelačných zombíků.
Z pohledu třetí osoby procházíte lokacemi a likvidujete rozlezlé příšery. Systém boje vyžaduje relativně velkou dávku cviku a celkově je ovládání poněkud složitější. Kromě vašich čepelí (při jejichž ovládání musíte doslova zběsile „malovat“ po displeji) máte také střelnou zbraň, tlačítko na uhýbání a ještě obranu. A skloubit to proti hned od začátku těžkým nepřátelům chce také pevné nervy.
Co si naopak zaslouží absolutorium, je grafika. I když je průchod přímočařejší, moc hezky se na to všechno kouká, zvuk doplňuje atmosféru a příběh ve formě filmečků má také šmrnc.
Za vaše snažení jste odměňováni speciálními kartami, odemykáte nové pohyby, ale hlavní jsou peníze. Kvůli vysoké obtížnosti to chce mít po ruce vždy nějakou lékárničku. Naštěstí se nemusíte bát, že byste o ni přišli. Pokud si totiž koupíte lékárničku během boje a zemřete, budete ji mít v inventáři po loadingu. Bez debat je to peckózní hra, jen ta obtížnost by mohla být nižší nebo ovládání jednodušší. A i když nemáte v zařízení Tegru, na lepších přístrojích pošlape parádně.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE Bladeslinger FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce