recenze

The Silent Age - episode one

The Silent Age - episode one

Tak toto není dobrý začátek pracovního dne. A nemyslím tím chybějící kelímek v automatu na kafe, spíš vám jeden umírající týpek dá věcičku na cestování časem. Luxusní Android adventura.
Máte fajn práci, šéf si vás cení, budete povýšeni, protože jste se nikdy neflákali. Idylku naruší krvavé stopy ve výtahu…
No, zkrátka se to semele celé tak, že skončíte v budoucnosti, která není vůbec pěkná, a tak je na čase zachránit lidstvo. Ovládáte chlápka jménem Joe, chodíte s ním po lokacích, hledáte a sbíráte předměty a s jejich pomocí luštíte hádanky, které vás posunou dál. Vše jednoduše přes dotykový displej, žádné zdlouhavé hledání nebo přepínání ikon. Zkrátka jen dotykem interagujete s předměty, dvojstiskem se pak postava dá do běhu.
Okolí zpravidla není zasypané hromadou předmětů, takže vše najdete snadno, hlášky hlavního hrdiny vás i sem tam navedou co dělat, pokud to není zcela zřejmé (když mám ostrý meč a před sebou lano, copak mám asi udělat?). To neznamená, že se nemůžete zaseknout, ale brutální „zákysovka“ to rozhodně není. V žánru adventur je to tak skutečně parádní titul. Jediné mínus je to, že ještě nevyšlo pokračování.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

The Silent Age - episode one The Silent Age - episode one The Silent Age - episode one The Silent Age - episode one The Silent Age - episode one

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce