recenze

SkyTracks

SkyTracks

Co takhle pořádně se vyřádit? Pokud jste příznivci závodních speciálů a nevadí vám, že se svým vozem budete provádět opravdu husarské kousky, pak vás potěším, protože právě takovou hru vám dnes přinášíme. Porce kvalitní zábavy zaručena!
Není tomu tak dávno, co u nás vyšla hra Bump n' Jump, kde jste si v trochu netradiční formě mohli vyzkoušet roli závodníka. Do cíle jste se totiž řítili hlava nehlava a občas jste museli překonat opravdu obtížné překážky a to vše z důvodu, abyste se co možná nejlépe bavili. Bump n' Jump nezmiňuji samozřejmě jen tak pro nic za nic. Dnešní SkyTracks s ním má totiž společné mnohé.

K dispozici vám totiž opět budou závody v opravdu nevšedním provedení a aby toho nebylo málo, hra obsahuje i jeden speciální mód s názvem puzzle. Celkově si tedy můžete hru zpříjemnit dvěma nezávislými způsoby, takže nebude-li se vám dařit v jedné části, můžete se směle pustit do té druhé. Rozhodnete-li se okusit puzzle, budete mít velice zajímavý úkol. S vaším vozidlem se ocitnete vždy na dráze v prostoru a kolem vás nebude široko daleko téměř nic významného. Tedy až na několik málo míčku (jejich polohu naleznete na radaru). Váš úkol bude velice jednoduchý. Tyto balóny budete muset dostat právě mimo závodní dráhu do již zmíněného prostoru. Jakmile takto odstraníte všechny míče, pak automaticky vítězíte a odměnou vám bude jedna z medailí. Jakou bude mít barvu, bude záležet pouze na vaší šikovnosti, protože čím rychleji danou misi splníte, tím lépe pro vás.

Co se týče závodění, tak zde jsou pro vás nachystané zajímavé vychytávky v podobě bonusů. Můžete si tak přilepšit v podobě lepších výskoků, naváděných střel či třeba větší rychlosti. Jede se vždy na několik kol a musíte vždy projet předepsanými checkpointy. Protože auta mají poněkud zvláštní fyziku, můžete počítat s tím, že si užijete spoustu legrace. Narazit můžete totiž na spoustu překážek a jiných záludností. Jedná se například o kluznou plochu. Najede-li na ni, auto se vám bude ovládat mnohem hůře. Nebezpečí samozřejmě hrozí s každým vaším pohybem, musíte být tedy opravdu obezřetní. Nutno podotknout, že cílovou pásku musíte projet po pevné ploše. Pokud ji například přeskočíte, máte smůlu. Poctivé dojetí závodu vám uznáno nebude!

Bohužel hra má jednu nepříjemnou vadu na kráse a to je, že se jedná o shareware. Nejste sice omezeni žádným časovým limitem, jak tomu bývá u těchto ukázkových gamesek zvykem, ale máte k dispozici jen opravdový zlomek všech tratí a možností. V této verzi rovněž vystupuje multiplayer. Mě osobně se ho bohužel nepodařilo rozchodit, ale rozhodně to může být velice zajímavé, zejména v závodech, kdy chování soupeře neovlivňuje AI, ale vypočítavost vašeho živého soupeře. I přesto má ale SkyTracks co nabídnout. Skrývá totiž zábavu na mnohé dlouhé chvíle, které čas od času potkají úplně každého. ;)

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Dominik | 27.11.08 v 13:28

je to dobra hra

Strikees | 21.10.07 v 13:59

Neměl by někdo klíč ??? pls pošlete někdo sem ochotnej udělat skoro cokoliw


galerie

SkyTracks SkyTracks SkyTracks SkyTracks SkyTracks