recenze

Shortline Express

Shortline Express

Postavit efektivní vláčkoviště je v domácnostech v celku problém. Pomocí této hry si můžete prověřit jak vaší kreativitu v tvoření vláčkoviště, tak i jeho ovládání coby strojvedoucí v plném provozu nádraží.
Vláčkoviště. Sen každého modeláře. Naprosto luxusní záležitost dodnes. Postavit si doma vláček i s vagóny dá zabrat, ale v této hře to jde jednoduše. Nemůžete si sice dělat co chcete, ale na zábavu to stačí! Tak pozor! Jakožto strojvůdce nyní pískám ku startu vlaku číslo jedna!

Pííísk. A první vlak vyjíždí ze své stanice. Obratně se ujímám velení nad celým vláčkovištěm a beru do rukou myš, se kterou již pokládám úspěšně pár kolejí, po kterých vlak jede. Když kolej správně zatočím, aby vlak dojel do cíle - naloží pár lidí a vyráží zpět. Po krátkém dojezdu do stanice se mi již přičítá první cash a já srším blahem! Ale co to? Další stanice se objevila u dolního levého rohu! Nemá navedené koleje a tak okamžitě přesměrovávám pomocí výhybky směr druhého vyjíždějícího vlaku. První ovšem chce na trať také a netrpělivě u výhybky stojí. V tu chvíli se objeví v pravém dolním rohu obrazovky další stanice a z ní vyjíždí další z vlaků. Právě v této fázi si již pomalu nevíte rady a klikáte kolem dokola, jenom aby se dva vlaky snad nesrazily. Když se tak stane - hra pomalu končí, neboť s vašimi vlaky již nikdo nechce jezdit a vy tak nemůžete nic vydělat.

Tak přesně takhle jsem prožíval celou hru já. Grafika se mi přitom velice líbila, vláčky a vůbec i okolní mapa je naprosto roztomilá. Hudba příjemně podkresluje celou hru a zvuky vláčků jsou také nádherné. Nevím, jak to bude u vás, ale mě práce strojvedoucího vcelku unavila. Tak snad teď už stačí jenom dodat - výhybkám zdar! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jiří | 17.02.10 v 02:04

Výborná předělávka stařičké dos hry Shortline. Má spoustu vylepšení než jeho starší bráška. Znali jste ho?

Mečislav Kozel | 27.03.08 v 20:10

Jak hru spustit přes net? Nijak: je určena pro jednoho hráče, to zaprvé a za druhé hraje se tak, že si to stáhneš, nainstaluješ a pak hraješ.

Daniel Rybár | 27.03.08 v 18:50

Jak mám hru spustit přes net????

lololek | 22.03.08 v 19:27

moje rec chlape moje rec!!!

kUBA | 22.03.08 v 19:26

proc to jsem davate kdyz to nejde spustit ani stahnout!!!!! vy jste uplne vyjebany curaci!!!

mjr_Jarda | 16.08.07 v 13:18

Supeeeeeeeeeer. Hra je super a recenze taky.


galerie

Shortline Express Shortline Express Shortline Express

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce