recenze

Planetoid 2

Planetoid 2

Žijí někde ve vzdálené galaxii další živé (nikoli ale jogurtové) kultury? To vskutku nevím. Pokud ale chcete založit novou rasu a náležitě ji rozmnožit, tak máte možnost. Budou to pejskové, roboti, nebo malí žlutí pacmánci?
Stačí si jen vybrat jednu z malých planetek a začít čile stavět.

Abyste se v této strategické hře mohli nějakým způsobem rozvíjet nebo přinejmenším vegetovat, budete potřebovat jednak energii a jednak jakousi univerzální surovinu. Proč univerzální? Neboť z ní s určitou dávkou energie budete schopni postavit úplně všechno. Samozřejmě je nutné mít všeho dostatek, a tak v první řadě musíte postavit potřebné generátory. Pak už jen sledujete, jak vaše produkce vzrůstá a za jak dlouho si budete moci dovolit vyzkoumat nové budovy, zbraně a další. Nezapomeňte však, že vaše planetka se nachází ve vesmíru a tam se to nebezpečím jen hemží. Mnohdy se vám stane, že do vašeho kousku hroudy narazí vesmírné těleso a zničí vaše dílo nebo obyvatele. Proto není čas ztrácet čas, ale s trochou trpělivosti a snahy se budete moci brzy bránit a doufat, že se vám asteroid vyhne nakonec můžete vždycky. Hra se ovládá myší s tím, že pravá packa a posun s ní vám umožní rychlí pohyb po hrací ploše. Kolečko uprostřed pak dokáže přiblížit či oddálit prostor, který vás zajímá. O funkci kláves vás informuje nápověda vpravo nahoře. Informace získáváte jak o obyvatelích samotných formou zpráv, tak o hrozícím nebezpečí.

Pěkně se o své svěřence starejte, neboť se může stát, že vaši planetu navštíví i jiné bytosti. Tak ať si mohou dostatečně popovídat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.06.17 v 17:59

volím si pacmánky

volk | 19.03.09 v 19:06

ahoj mam dotaz v čem je udělaná tahle hra ?? díky za odpověd


galerie

Planetoid 2 Planetoid 2 Planetoid 2 Planetoid 2