recenze

Piu - space wars

Piu - space wars

Může být něco tak těžkého? Skoro až nemožného? Na světě existuje mnoho překážek a jenom několik se nedá překonat. To, jestli tato hra bude další, záleží čistě na vás. Co myslíte, je čas na Mission Impossible?
Začínáte ve vesmíru, který jak se zdá čeká na ovládnutí jednou lodí. Pardon, vlastně dvěma, jelikož ta druhá je váš úhlavní nepřítel. Nevím, jestli to smím prozradit, ale tento nepřítel je buď bůh, nebo autor nechtěl, aby nějaký uživatel a hráč hru vyhrál. Mně se to totiž vůbec nepodařilo.

Vaším úkolem je koupit na vaší planetě armádu a jít okupovat neutrální planety. Čím více jich máte, tím větší příjem a tím větší armáda na poražení emzáků. Jednoduché co říkáte? Ani omylem. Už jenom pohyb soupeře je něco na způsob, že vy máte Škodu 120 a protivník hvězdnou loď Enterprise. Co se týče zbraní, vy máte ušmudlanou jednu nudli, střílející jeden laser a soupeř disponuje kulometnou palbou tří naráz. Prostě sranda. Nejlepší byla hra, kdy jsem měl radost, že už si můžu dovolit ostřelovače a hle, soupeř dovalil s asi osmi těžkými kulomety (velmi drahé jednotky).

Ale nebudu hru jenom hanit. Jedná se o strategický standard, kde i ta grafika je moc pěkná a celé zpracování není na amatéra vůbec zlé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Piu - space wars Piu - space wars Piu - space wars Piu - space wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce