recenze

Priority: Survive

Priority: Survive

Země na tom v poslední době není právě dvakrát dobře, a tak se zkoumají možnosti života na jiných vzdálených planetách. Kdepak. Teď nemluvím o tom, co se děje venku za našimi okny, ale o kontextu této dnešní 2D strategie. Doufejme, že tím veškeré podobnosti s naší realitou končí :-).
Je čas bojovat a zasloužit se o lepší zítřky celého lidstva. V šesti misích s podporou vojenských jednotek to však snadné rozhodně nebude.

Na první pohled jsem byl přijemně překvapen grafikou a zvuky. Prostředí je vymodelované takřka s láskou a vaši vojáci při každém postupu pronesou něco jako „jdeme na to“, což potěší a vytváří atmosféru. Hlavní náplň je dvojí a dobře známa. Musíte především prozkoumat velký zatemnění kus hrací plochy, která je obydlena nebezpečnými monstry, a splnit zadaný úkol. To de facto znamená zůstat naživu. Své vojáčky a další „vozítka“ ovládáte myší, popřípadě můžete využívat příslušné klávesy. U jednotlivých povelů jsou napsány, takže je zde nebudu vypisovat. Navíc si můžete přečíst mnohem více v manuálu ke hře, který je ke stažení na stránkách autorů hry http://distortum.mysteria.cz/. Taktika boje záleží na vás. Útočit můžete houfně se vším co máte k dispozici, nebo pomalu a postupně. Na mapě se nestvůry objeví dříve, než vás napadnou. Takže můžete promyslet následující střet. Rozpliznout veškerou armádu do okolí je někdy užitečné, nicméně se vám někdy stane, že jedna, dvě (nebo více) jednotek zůstane kdesi zapomenuta a vy je musíte opět navést na správnou cestu. Díky mapě to naštěstí není nic strašného.

Kolem a kolem je tento titul pro milovníky strategií jasným lákadlem. Tak proč váhat? Ve stažení vám již nic nebrání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.17 v 14:39

to je mi povědomé

lololo | 27.01.09 v 13:08

best je jak to vozítko říká a tramvaj tam nejede?(fakt je česky dabovaný)

kanapík | 04.12.08 v 13:09

Stáhlu jsem si tuto hru a nemůžu najít čím to spustit.


galerie

Priority: Survive Priority: Survive Priority: Survive Priority: Survive

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce