recenze

Pahoda Tower Defense

Pahoda Tower Defense

Svět je krutý, nekompromisní, plný nepřátel a s nikým se mazlit nehodlá. Přes to všechno je zásadní jedna otázka. Dokážete se ubránit? Dokážete uzavřít cestu nezvaným hostům? Poslužte si v dnešní hře ve stylu Tower Defence.
V dobách, kdy Evropská unie ještě neexistovala a ani na víza se nevyplatilo čekat, mohl se průchod na jiné území rovnat sebevraždě. Kdo nakonec zvítězí? Obrana nebo útok?

V tomto typu her se hráč staví do role obránce, který se snaží hlídat dané území/cestičku před četnými nájezdy nepřátel. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Zvolte si polňačku a do jejího okolí umístěte své první střílející věže. Vzhledem k nízkému rozpočtu to není zpočátku nic, nad čím byste museli dlouze tápat. Mnohem důležitější je jejich pozice. Kam je postavíte, tam zůstanou až do konce hry, tedy pokud se nerozhodnete je prodat a konkrétní sumu peněz dostat zpět. Jakmile jsou bojové jednotky umístěny, můžete pustit útok. Střílny se ovládají sami a vy můžete sledovat, jak chytře jste to vymysleli. Současně můžete přidávat stavby další. Podle toho, kolik nepřátel zlikvidujete, získáte určitý obnos. Ten využijete buď na vylepšení stávajících jednotek, či si pořídíte zbraně nové – lepší. Pochodující zvířátka jsou s přibývajícími koly stále drsnější s větší počtem životů, a tak je důležité mít správnou strategii. Pakliže přes vaše území projde počet deseti nepřátel, končíte.

Tyto strategické hry jsou velice návykové a přestože nepřinášejí nic nového, stejně se u nich zabavíte.Než si totiž postavíte pořádnou armádu, včetně tajemného krystalu, dá vám to docela zabrat. I v Game Makeru se dají stále vytvořit výborné kousky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Pahoda Tower Defense Pahoda Tower Defense Pahoda Tower Defense