recenze

Drink Tycoon

Drink Tycoon

Mít vlastní prosperující společnost je jistě snem mnoha lidí. Proč si ale tyto touhy nesplnit alespoň virtuálně? Úkolem dnešní gamesky bude totiž vybudovat prosperující společnost v oblasti prodeje limonády. Zní to zajímavě, co říkáte?
Budovatelské strategie patřily vždy mezi mé oblíbence, nejraději vzpomínám na časy, které jsem strávil u titulu Theme Hospital. Je tomu ale již hezkých pár let nazpátek a samozřejmě jsem od té doby zkusil i jiné kousky. Tvorba nemocnice mi ale byla nejsympatičtější.

V Drink Tycoon ale na budování zdravotnictví zapomeňte (maximálně někdo může mít zdravotní komplikace z vašich drinků :)). Vaším úkolem bude vybudovat prosperující firmu na výrobu a prodej limonády. Počáteční finance vám ale nedovolí přílišný luxus a tak musíte trochu šetřit. Nesmíte ale zapomínat na zakoupení základních ingrediencí a sestavení cen. Pozor ovšem musíte dávat na to, abyste svůj produkt nepředražili. Aby vaše firma mohla fungovat, je potřeba spoléhat se na reklamu. Ta kvalitní sice něco stojí, ale věřte, že vaše investice se vám pak mnohonásobně vrátí. Vhodné je taky vybrat správné místo na umístění stánku. Nejlepší variantou je rušná ulice, ale opět zde platí, že čím lepší místo, tím více to poznáte na vaší peněžence. Zapomínat pak nesmíte ani na nákup potřebných surovin a jejich vhodné zkombinování. S přibývajícím ziskem si pak můžete dovolit luxusní předměty, které vám mnohonásobně zvýší prestiž a vy si můžete dovolit zvednout ceny.

Musím se vám přiznat, že jsem se zpočátku dost obával, že titul dopadne jako mnoho budovatelských strategií z freeware scény. Naštěstí jsem byl mile překvapen. Drink Tycoon vás sice na desítky hodin nezabaví, ale nelze říci, že by vás omrzel hned po deseti minutách. Já sám jsem u něj strávil velmi pěkné dvě hodinky a musím říci, že mě ani chvilku titul nenudil. Mám prostě tento typ her rád a s chutí si tento kousek během dlouhé chvíle zahraji. Je léto a pít se prostě musí! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

jolteon35 | 08.03.07 v 11:59

docela dobré

Alish | 06.12.06 v 22:12

NUDAAAAAAAAAAAAAAAAA

ZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIV

já | 04.09.06 v 10:16

je to super zabava

někdo | 18.08.06 v 18:06

no deto ale dřeto...:-)

Gillet | 02.08.06 v 15:24

No, je zajímavý, že když jsem měl poptávku 117% (což už je samo o sobě blbost), tak u mě přestali kupovat limonádu úplně všichni. Je to normální?

Urudu | 29.07.06 v 14:02

V poho hra,ale mohlo to být lepší

e | 24.07.06 v 10:50

je to jenom prosta kopie tutorialu :( :( jako vsechny hry od Lucassoft

Kikkus | 24.07.06 v 09:55

Jak se tato hra stahuje?????????


galerie

Drink Tycoon Drink Tycoon Drink Tycoon Drink Tycoon Drink Tycoon