recenze

Beluxed Defense

Beluxed Defense

Beluxed Defense je simulátorem obrany vašeho středověkého hradu. Pokud si věříte na to, že to zvládnete, určitě to zkuste. Nebudete to nic lehkého. Navíc když víte, že se nebude bojovat s luky a šípy.
Jestli jste dávali ve škole pozor, určitě něco málo víte o strašlivých nájezdnících z dob temného středověku. I když on nebyl zas tak temný, ale představa města na které útočí horda barbarských nájezdníku mu dala nějakou jmenovku.

Beluxed Defense není simulátorem krvelačné bitvy, kde útočíte na hrady a zámky. Jde o obranu vašeho hradu, ale ne pomocí luků, šípů a mečů. Vy si na to vezmete trochu „vymakanější“ náčiní jako jsou obrané věže a kanóny. Důležité je rozestavení, jelikož hra pokračuje v určitých vlnách, to co postavíte vám už zůstane. Na výběr jsou dva levely, přičemž vás doprovází váš pomocník, který vám říká co byste teď měli zrovna postavit.

Po grafické a zvukové stránce nemám hře co vytknout. HW nároky na dnešní dobu jsou v pořádku, a tak pokud si chcete Beluxed Defense zahrát, nic vám nebrání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

1505 | 03.06.07 v 20:10

Jak se ta hra dá spustit???

mr.cihla | 28.05.07 v 22:43

Me to bavi:)

Jaden | 28.05.07 v 16:08

Pixel Shared je HW záležitost, takže pokud hra nejde kvůli tomuto, s novu grafikou si ji nezahrajete.

mirator-neprihlaseny | 28.05.07 v 13:30

tohleto by měla mít každá novější grafická karta a budou to asi nějaké efekty do hry

Toshio | 28.05.07 v 13:22

Stale to chce nejaky pixel shader 3.0, nemam ani paru co to je


galerie

Beluxed Defense Beluxed Defense Beluxed Defense