recenze

MotorSled 2K2

MotorSled 2K2

Pojďte vyzkoušet jízdu na sněžném skútru. I když toho hra mnoho nenabízí, rozhodně nemusíte být zklamaní, na chvilkové pobavení je titul ideální. Podrobnosti prozradíme v naší recenzi, já bych jen dodal, že závod to bude místy opravdu zajímavý.
Není tomu tak dávno, co jsme tu měli hru Hot Rod Hottie od autorky Becky Rose, která má s tou dnešní velmi mnoho společného. Ptáte se, co to je? No přeci zajímavý námět, který ovšem ve výsledku dosti pokulhává. MotorSled 2K2 totiž stejně jako již zmíněný Hot Rod Hottie stane po chvilce naprosto nudnou záležitostí. Vše ale pěkně popořádku.

Jak jsem již zmiňoval, budete mít možnost vyřádit se na celkově třech okruzích. Vyjma vás se na nich objeví ještě hrstka stejně odvážných jedinců, kteří jsou zde ovšem ve formě umělé inteligence. Multiplayer zde nehledejte. Váš úkol je dojet co nejlépe do cíle. Absolvovat budete muset dosti náročný terén a pro splnění daného kola budete muset vždy projet všechny checkpointy ve správném pořadí. Jakmile se vám to podaří, nečekejte žádné medaile, ani jiné ocenění. Hra se vás prostě jen zeptá, jestli to chcete zkusit znovu. Výhodou oproti Hot Rod Hottie je přítomnost menu, kde můžete jednak volit mezi jednotlivými okruhy, ale také se můžete podívat na hrstku odvážných, kteří se tenhle počin rozhodli vytvořit. Nic více kromě klasického tlačítka na ukončení nehledejte. Bohužel jak jsem již zmiňoval, hra má poměrně mnoho nedostatků. Tím nejvážnějším je asi hratelnost. Ta opravdu dosti pokulhává a bohužel jsem ve hře nenašel nic, co by ji vylepšilo.

Slabin je ale pochopitelně více. Jedinou výhodu spatřuji asi v tom, že se jedná o hru se sportovní tématikou, která dokáže splnit svůj účel, že na chvilku pobaví. Autoři se tedy moc nepředvedli. Stažení doporučuji pouze v případě, holdujete-li hrám se zimní tématikou. Jinak se ale raději poohlédněte po něčem jiném, třeba po Skidoo TT, který má totožný námět, ale zpracovaný o fous lépe.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

loj | 21.10.06 v 09:24

hmm

lordxxl | 04.02.06 v 08:44

jaké to je je to dobré

Petra | 27.01.06 v 18:06

ajoj je to super hra určitě si ji stáhněte!


galerie

MotorSled 2K2 MotorSled 2K2 MotorSled 2K2 MotorSled 2K2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce