recenze

Wild Water Ski

Wild Water Ski

Superlativní simulátor jízdy na vodních lyžích je konečně tu! Expresivní grafika na freeware poli vcelku nadstandardní, hratelnost vypiplaná do detailu, prostě rána do černého. Hurá do plavek, namazat záda, šup do lyžin a tradá za vrnící člun.
Dnešní hra mne opravdu potěšila. Nejedno radostné zavýsknutí provázelo hraní prvního levelu této simulace jízdy na lyžích za plovoucím člunem s názvem Wild Water Ski.

Graficky vypadá dnešní hra opravdu nadprůměrně. Nejsem si sice jist, zda renderovaná grafika podporuje direct x či je to vyřešeno softwarově, nicméně ať tak nebo tak je to opravdu pěkné. Vlnící se hladina, roztomilé barevné pozadí, čluník jezdící jako o život. Prostě nádhera. A co teprve hratelnost! Tady musím významně pochválit autory, kteří odvedli kus dobré práce. Zvuky vrnícího motoru jsou realistické a i jiné aspekty jsou na výši. Dnešní hra není určena pouze pro hardcore jezdce, ale je v arkádovém pojetí přístupná pro širokou bázi gamesníků. Osobně mne velmi zaujaly kulisy okolo ubíhajícího prostředí – zelené háje, parky, louky, silnice a hlavně – vysoké domy, neřku-li mrakodrapy. Impresivní to zážitek.

A může to být stejné i pro vás, pokud si tuto hru zlehka nainstalujete na svůj harddisk, v podvečer za jasu svíčky spustíte a zapíjejíce zeleným čajem sucho v krku začnete hrát. Bude se vám jisto jistě líbit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Wild Water Ski Wild Water Ski Wild Water Ski Wild Water Ski Wild Water Ski