recenze

Genion Olympics

Genion Olympics

Letní olympijské hry sice nejsou letos úplně aktuální, ale nemůže uškodit, když si je přiblížíme ve flashové hříčce. Olympijský pětiboj v jednoduché, ale stylové grafice čeká, až pokoříte všechny jeho disciplíny. Ke stratu připravit - pozor…
Pětiboj sestává z následujících disciplín: střílení na pohyblivý terč, slalomu na kolečkových bruslích, skoků do vody, překážkového běhu a skoku o tyči. Zarytí fandové sportu sice nad tím, co autoři téhle gamesky zařadili do pětiboje, zapláčou, ale pro nás ostatní to rozhodně není překážka. Volba disciplín se jednoznačně podřídila zpracovatelnosti jednotlivých sportovních odvětví.

Zvuky nejsou žádným zlatem (ale co byste taky čekali? Copak ve sportu jsou nějaké skvělé zvukové efekty?), zato grafika stojí za povšimnutí. Stylové grafické provedení je pravá z nouze ctnost. Primitivní a schématická grafika připomínající levné vtipy nebo reklamu na „ČervenéhoBýka“ se k celkově odlehčenému konceptu celých Genion Olympics náramně hodí.

Samotné ovládání je jednoduché a většinou jde o správné načasování. Všechny disciplíny kromě střelby, která se ovládá myší, jsou ovládány z klávesnice, a to pomocí kláves S, L a mezerníku. V běhu musíte střídat klávesy S a L, mezerník je potom pro přeskoky přes překážky, zapíchnutí tyče ke skoku apod. Celkový verdikt tedy zní: pohodová hříčka pro odpočinek nebo pauzičku v práci ;).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Mikloko | 06.09.05 v 13:56

Strelba:1700
Korcule:1482
Skoky do vody:1531
Beh cez prekazky:1456
Skok do vysky:2154
Spolu:8323
To je moje najvyssie skore... 8323... s tymto skore by som bol dobry aj v desatboji...

Mikloko | 05.09.05 v 10:30

Je to celkom srandovna hra ale nejde mi skakat do vody... za to v skoku o tyci som uz skocil 660cm...


galerie

Genion Olympics Genion Olympics Genion Olympics Genion Olympics