recenze

Trampoline

Trampoline

Pokud patříte k úporným vyhledavačům kvalitní zábavy, která se pokud možno obejde od plískanic krve na monitoru, máme pro vás dnes něco velkého. Trampoline je jedním ze skupinky titulů, které vám virtuálně umožní sportovní výkony, o kterých se vám na takových devětadevadesát procent může jen zdát.
Dlouho, předlouho vyvíjel Walaber svůj Trampolínoidní titul, až jsem ho po očku přestal sledovat... a před pár dny na sebe znovu upoutal a nutno podotknout, že výrazně. Po pařbičkách jako Connect More nebo Stunt Playground je tady další hra pro malé i velké - Trampoline se totiž může pyšnit jak vysokou komplexností a (znovu)hratelností, tak jistou jedinečností ve svém žánru a v neposlední řadě i výbornou, na freeware scéně takřka bezkonkurenční, audiovizuální stránkou. Tu bohužel poněkud sráží současný stav kódu hry, jenž sem tam padá, sem tam se pře s grafickým akcelerátorem a sem tam se trhá i na relativně nabušených mašinkách. :-)

Trampoline se Walaberu nevyvedla úplně dokonale, či snad nepřemožitelně a bude tady potřeba hodně ladění a patchování, nicméně nestáhnout ji by byla velká hloupost a takové malé herní kacířství. Veni, vidi, vici!


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Dan | 22.09.06 v 23:50

Zajimalo by me co udelat v prvnim kole :D


galerie

Trampoline Trampoline Trampoline Trampoline