recenze

Squares X

Squares X

Jednoduchá bezmyšlenkovitá hra. To je asi nejkratší možný popis Squares X - jednoduché bezmyšlenkovité hry. Nicméně budete potřebovat postřeh a rychlou reakci ruky (resp. myši) na vizuální podnět zaznamenaný okem na monitoru.
Squares X má na svědomí tým Royal Monkey Gaming, ačkoli původní námět pochází od člověka jménem Garvin Shapiro. Jak už bylo řečeno v perexu, jde o rychlou hru, u které se nemusí přemýšlet. Jde jen o postřeh a dobrou koordinaci ruky a oka.

Myší totiž ovládáte malý čtvereček, který pro vás v této hře je alfou a omegou. Čtvereček je uzavřen v bílém obdélníku. zněhož nemůžete utéct. Nebudete ale ani smutně sedět v koutku tohoto omezeného prostoru, nýbrž se budete snažit uhybat jiným - červeným čtvercům, které čím dál rychleji a častěji prolétávají skrz omezený hrací prostor. Krom čtverců znamenajících smrt jsou zde i černé bodované a potom kolečka (také ve dvou barvách) reprezentující různé bonusy a postihy. Vaším úkolem je pochopitelně sbírat objekty kladné a vyhýbat se objektům záporným. Je jen na vás, jak dlouho se udržíte "v sedle" a dokážete manévrovat mezi červenými čtverci.

Aby to nebylo tak jednotvárné, nabízí Squares X několik herních módů. Classic vypadá tak, jak bylo popsáno výše se vším všudy. Survival mode vám nenabízí ani bonusy, ani postihy, ani body navíc. Pouze smrtelné červené čtverce a měří vám, jak dlouho dokážete unikat. Naopak Timed mode je zcela mírumilovný a posílá vám pouze bonusy a body - bohužel vám ale dá jen omezený čas, během kterého musíte dosáhnout co nejvyššího skóre. Pokud se vám to zdá nesmírně primitivní princip, nebojte, nic vám neuniko - opravdu je to tak strašně jednoduché. Myslíte, že hýbat myší nemůže být těžké? No, zkuste si to sami...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Squares X Squares X Squares X Squares X

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce