recenze

Wack-a-rat

Wack-a-rat

Žijeme v době reality show, patové politické situace a terorismu, kde si nikdo nemůže být jistý ani tím, že mu nalejou v hospodě pivo bez občanky, i když už mu osmnáct bylo. A z „teroristického“ prostředí je i hra Wack a rat - kladivo na Ládina.
Pouťová automatovka zasazena do 3D pouštní pustiny, kde z otvorů místo bobrů či jiné havěti, neleze nikdo jiný než bin Ladin. Vašim úkolem je majznout jich co nejvíc za minutu paličkou, aby viděl kolem sebe všech 50 amerických hvězdiček, včetně Aljašky a Havajských ostrovů.

Hra má docela nápad, ale toť vše. Občas vás Ládin počastuje nějakou poznámečku, ale po čase jsou slogany nudné (nice hammer but you missed me! př.), opakující, mnohdy splývají a říká je jeden, mně nesympatický, hlas. Hudba zde je zastoupena ve formě „arabské odrhovačky“, kterou bych si jistě na mobil nestáhnul. Minuta je málo, a tak zde jsou vteřiny navíc a speciální (americké) útoky, které je možno spustit za určitý počet bodů a prodlužují hru do bláhové naděje lepších vteřin (jenom ne díkybohu zítřkům). Tyto uvedené, chcete-li, bonusy se mohou opakovat maximálně 3x. Pak hra nepochopitelně končí. Získáte nejlepší možné hodnocení, kterým se pochlubíte jen někomu kolemjdoucímu u vás doma, neboť skóre se nedá ani uložit a ani odeslat. Nejvyšší mety lze dosáhnout už po třetím hraní, takže pokud máte alespoň 1 prst na klikání tlačítkem myši, za 10 minut jste americký hrdina.

Vzhledem k tomu, že žiji v České republice, hra by byla mnohem přijatelnější ve verzi s Topolánkem nebo Paroubkem, protože jediné, co mám společné s Amíkama je to, že vím, jak se píše McDonald. Naprostá absence zábavy dělá z dobrého nápadu hru jen pro vlastenecké Američany a pouťové maniaky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Wack-a-rat Wack-a-rat Wack-a-rat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce