recenze

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy!

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy!

Jak už úspěšně značí název, Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! je trochu potrhlá, leč velmi kvalitní adventura z (evidentně šikovných) praciček vývojáře jménem Ali. Pokud vám tedy nevadí lehce střelený námět a dvě hromady anglicky psaných textů, čtěte dále...
V Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! se ujmete mladé, srandovní holčiny, kterou lze s úspěchem zasadit všude možně, jen ne do oblasti piráty prolezlého Karibiku. Ovšem opak je pravdou - naše mladá aktivistka se na základě příběhu nějakého pirátského opilce vydává na strastiplnou cestu za záchranou jakéhosi ohroženého druhu ptactva, jehož (ne)přežití éry lidí závisí na ne zrovna sympatickém baronu Widebeardovi.

Tolik k hutnému a řádně zaplantanému příběhu. Hra obsahuje (na volně šiřitelnou adventurku) nezvyklé množství tu více, tu méně vtipných textů, jež není třeba všechny číst, pokud jste extrémně líní nebo prostě nedostatečně jazykově vybavení. U kladů zůstaneme patrně až do samotného konce textu - Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! disponuje stylovou, kvalitní grafikou a nejinak je tomu se zvukem. Hra je originální, zvláštním způsobem ujetá a hlavně pořádně těžká a dlouhá.

Pokud máte rádi adventurky všeho druhu, berte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Rega | 08.08.07 v 09:55

Je to moc povedená hra s neotřelým námětem, všem doporučuji.


galerie

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy!