recenze

Elu undersea

Elu undersea

Originalita nadevše! Tak tím se řídili autoři dnešního mixu arkády a simulace podvodního světa a i když je titul později lehce obtížný, nemění to nic na tom, že si vás hra na jistou chvíli bez problému získá. Detaily prozradí ale až naše recenze!
Program GameMaker je u mnohých synonymem pro špatnou hru. Není tomu ale tak. Existuje spousta talentovaných tvůrců. Těm donedávna kraloval dnes již bohužel zesnulý Shawn Noel (Street Bike Fury). Tito autoři pak v této utilitě dokáží prakticky zázraky. Zatím poslední, kdo to dokázal je autor clysm a jeho netradiční elu undersea.

Nejedná se ale o žádnou extra propracovanou hříčku. Její kouzlo spočívá v tom, že vás naprosto pohltí atmosféra a necháte se unášet naprosto výbornou hratelností. Oč tedy jde? V podstatě ovládáte malé vodní stvoření. Kolem vás jsou další takové kreatůrky a vaším úkolem bude je ochránit. Velmi brzo se totiž budou všude kolem vás objevovat zákeřná stvoření, která nejenže vypadají na pohled strašidelně, ale jsou i nebezpečná. Jsou nositelé nebezpečného viru, který mutuje další stvoření. Na vás tato infekce nepůsobí, a tak jste jediní, kdo tomu všemu dokáže zabránit. Stačí k těmto protivníkům přijít a dotknout se jich! Toť vše. Nezapomínejte ale, že počet nepřátel se stále zvyšuje a musíte se setsakramentsky ohánět. Bohužel po čase přibudou i další oponenti a vy se opravdu budete muset snažit. Nic ale není nepřekonatelné a u her to platí dvojnásob.

Je sice pravdou, že titul elu undersea trápí větší nedostatky některých dalších kousků, ale není to důvod tento počin zatracovat, protože když se do hry opravdu ponoříte, nějaký ten čas u ní vydržíte a je skutečně jedno, jestli holdujete spíše adventurám, akčním anebo erotickým hrám. Jen malé upozornění na závěr, po spuštění titulu si nezapomeňte změnit mód z normálního na arkádu. To abyste pak třeba půl hodiny nehleděli na poklidně vypadající podmořský svět! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Elu undersea Elu undersea Elu undersea Elu undersea Elu undersea

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce