recenze

Tangram

Tangram

Tangram je velice dobrá logická hra. I když na internetu nemá mnoho zpracování, přesto jsme pro vás jedno našli a zrecenzovali. Pokud nevíte o čem je tady vůbec řeč, přečtěte si naší recenzi.
Možná jste Tangram již hráli. Jestliže ano, nemusíte ani recenzi číst a hurá na stahování! Ostatním hru tedy přiblížím. Nejedná se o japonské origami jak by se na první pohled mohlo zdát, ale o tangram, což je velmi zábavná logická hra. Vaším úkolem je z různých kousků sestavit dané obrazce. To ale není tak lehké, jak se na první pohled může zdát. Ve hře je i editor, takže není problém si vytvořit svůj vlastní hlavolam. Na první pohled se to možná zdát nebude, ale celkově je to velmi dobrá a místy i zábavná hra. Jednoduchost grafického prostředí zde není vůbec na škodu. Pokud jste tedy milovníci hlavolamů, tato hra by vám na vašem PC neměla chybět.

stáhnout hru
Jaden

autor
/ Jaden

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Jaden | 31.01.07 v 15:30

Během recenzování se mi nic takového nestalo, takže nemůžu poradit.

Dr.Dragon | 30.01.07 v 02:49

proboha .... nevite nahodou nekdo co mam delat, kdyz se mi ten obrazek ktery mam slozit dostane "pod obraz"?? ... neda se s tim nijak scrollovat ... a treba se mi stalo, ze sem videl jen pulku obrazku .... netusite? :(


galerie

Tangram Tangram