recenze

Satro

Satro

Logických rychlíků není nikdy dost, a proto vám další takový dnes přinášíme. Námět je sice velmi prostý, ale o to více zábavný a chytlavý. Co se technického zpracování týče, tak ani zde autoři nešetřili. Více prozradí ale až naše recenze!
Na první pohled dnešní hra nepochybně připomíná oblíbený Tetris, ale o tom, že to tak není, vás přesvědčí několik prvních minut, v nichž si tuto hříčku dopřejete. Nutno ale podotknout, že hravost a chytlavost, kterou Saltro přináší, je vskutku nevídaná.

Po spuštění a proklikání se hlavní nabídkou se před vámi objeví několik málo různě tvarovaných objektů. S každým z nich můžete libovolně otáčet ve směru hodinových ručiček a pokud se stane, že kraj vámi otáčené kostičky zavadí o další objekt, automaticky se začne otáčet i on a vám se tak připíšou nějaké ty body k dobru. Pokud mému vysvětlení nerozumíte moc jasně, nic si z toho nedělejte. Jakmile se do hry ponoříte alespoň okrajově, vše rázem pochopíte. Vaším úkolem je samozřejmě nasbírat co nejvíce bodů. Z toho vyplývá, že takováto reakce by měla být co nejdelší, tedy, že najednou by se mělo otočit co nevíce objektů. Na počáteční úrovni si ale moc velké zisky neslibujte, rozhodně proto trochu přitvrďte a zvyšte si obtížnost. Nemusíte se ničeho bát. Na ploše se objeví strašně mnoho objektů a vy tak můžete začít s těžbou bodů.

Pozor musíte ovšem dávat na to, aby se vám vaše pokusy nezacyklily. V takovém případě bohužel přijdete o vaše pracně nasbírané score, což sice zabolí, ale o žádnou velkou tragédii nejde, protože se o zisk můžete pokusit znovu. Technické zpracování je pak opět na velmi solidní úrovni a i další prvky na tom nejsou nějak špatně. Jde prostě o pohodovou gamesku pro pohodové hráče!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Satro Satro Satro Satro Satro

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce