recenze

Tamigon

Tamigon

Zajímají vás hry, ve kterých je třeba myslet? Nebaví vás věčné střílení nebezpečných monster z vesmíru, nebo hopsání po plošinách tam a zpět? Pak by vás mohla zaujmout právě tato hra. Budete v ní mít za úkol urovnat různé geometrické útvary podle jejich barvy. Nebude to ale tak jednoduché, jak se zdá....
Tamigon je logickou hrou, která v jistém směru může připomínat tetris. Neboť stejně jako v něm musíte uspořádat kostičky tak, aby zmizely a vám se uvolnil herní prostor pro pokračování. Co je však jiné, je styl uspořádávání těchto útvarů.

Herní obrazovka je rozdělena na dvě hlavní části. V jedné se vám objevují tělesa, která musíte umístit na hrací plochu, jež je onou druhou částí obrazovky. Umístění každého tohoto útvaru je nutné promyslet, jinak byste si moc dlouho nezahráli. Tyto předměty, které musíte ukládat, mají většinou na povrchu více než jednu barvu. Čím dál jste ve hře, tím více barev se zde objevuje. Aby se vám podařilo jejich odstranění, musíte je k sobě skládat stejnou barvou. Jakmile tedy barvy přibývají, stává se gamesa čím dál obtížnější.

Vizuálně je tento titul zpracován na jedničku. Neobjevují se zde žádné grafické chyby a celkově hra působí dobrým dojmem. Hudba už je horší, vyskytuje se tady jen pár podivných zvuků, mezi nimiž je i jeden, který mi připomíná zasaženou kachnu. Nicméně není zvuk hlavním bodem, na kterém by typ této hry měl stát, takže to na hraní téměř nic neubírá.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

81 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Tamigon Tamigon Tamigon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce