recenze

Quadrix 2000

Quadrix 2000

Pod názvem dnešní hry Quadrix se neskrývá nic jiného, než další z mnoha klonů světoznámého Tetrisu. V recenzi vám odhalím, jak a čím se tato předělávka liší od svého originálu. Možná budete (ne)mile překvapeni.
Pro ty dva z vás, co neznají Tetris zopakuji, o co vlastně v této hře jde. Před vašima očima se zjeví prázdná herní plocha, která se ale záhy může stát plnou tak, že vám nezbude nic jiného, než se podívat na smutný nápis Game Over a spustit hru nanovo. Abyste tomu zabránili, musíte poskládat z nebe padající kostky tak, abyste vytvořili souvislou řadu, která se následně sama odstraní a vám se započtou body. Bohužel, kostky nepadají samotné, ale většinou s několika dalšími, které jsou vzájemně spojené do prapodivných kombinací. Tak, pravidla Tetrisu máme za sebou a tím pádem i celý obsah Quadrix 2000.

Ano, to je vše, nic víc v této hře nenajdete. Tak se aspoň podíváme, co originálního přinese technická stránka. Grafika není u tohoto typu her důležitá, přesto si její autoři mohli dát v této oblasti trošku více práce. Naštěstí zvuková stránka dopadla o mnoho lépe, a tady musím autory pochválit - hudba se povedla téměř na jedničku. A to je vše přátelé, žádné novinky zde nehledejte. Pokud ale chcete poctivý tetris s příjemným hudebním doplňkem, jste zde na správné adrese!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Quadrix 2000 Quadrix 2000 Quadrix 2000

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce