recenze

Super Stone Ball

Super Stone Ball

Pojďte si zakoulet těžkými kamennými koulemi ve hře Super Stone Ball. Jen si s sebou, prosím, vezměte i svou šedou kůru mozkovou. Budete ji potřebovat.
Kombinací plošinovky s logickou hrou není mnoho. Vlastně takové hry skoro neexistují. Avšak jen skoro, protože dnes recenzovaný Super Stone Ball vám tuto domněnku může poměrně snadno vyvrátit. Herní idea je poměrně jednoduchá. Na každé obrazovce musíte zdolat překážky a dostat se s vaší koulí ke dveřím vedoucím do další úrovně. Vtip je v tom, že na zdárné dokončení potřebujete koulí vícero. Máte jich však omezený počet, což vám leckdy dovede zamotat hlavu. Stejně jako fakt, že některé koule prostě musíte obětovat, abyste se po nich pak mohli proskákat s koulemi následujícími. Možná to zní krapet složitě, ale věřte, že v podání Super Stone Ball to každý pochopí opravdu hned.

Takovým nehezkým zádrhelem ovšem je poměrně rychle stoupající frustrace. Super Stone Ball je opravdu v jistých ohledech hra těžká a tvrdá jako kámen. Už třeba jen proto, že po prvním levelu nasadí poměrně tuhou laťku obtížnosti. Pokud ovšem máte v oblibě logické hry a není vám proti srsti poměrně netradiční kombinace s plošinovkou s originální myšlenkou, určitě Super Stone Ball zkuste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Iveta111

Iveta111 | 30.08.16 v 00:33

Krásná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.07.16 v 18:15

wau


galerie

Super Stone Ball Super Stone Ball Super Stone Ball