recenze

Me and My Shadow

Me and My Shadow

Puzzle skákačkoidní hra, ve které se musíte přes nebezpečné pasti dostat k východu, a váš stín vás bude vesele následovat. Tedy v případě, že to bude potřeba. Zapojte mozek a směle do toho.
Spolupráce je v tomto případě nutnost. Na překonání všech nástrah nejste sami. Občas si můžete proskákat kousek cesty, ale správný postup levelem spočívá ve spolupráci s vaším stínem, díky kterému se dostanete na vyvýšená místa, ale především je schopen kopírovat vaše pohyby.
A to je hlavní vychytávka hry. Abyste se dostali na určitá místa a pak do cíle, musíte využívat služeb vašeho parťáka-stínu. Ten se opět může dostat na místa, kam vy nemůžete, takže stiskem mezerníku v „nahrávacím módu“ natočíte potřebný pohyb „chůze, skok“. Stín jej pak vykoná a hle, řešení je mnohdy na světě.

Co se nástrah týče, tak vaši mozkovnu potrápí jámy, ostny, pohyblivé plošinky, teleporty, no zkrátka legrace všeho druhu.
Tutorial vám dá lehce falešnou naději, že to bude lehká záležitost. Takže si pak skvěle užijete další sadu levelů. Hra disponuje vlastním editorem pro tvorbu úrovní.

Dobrá logická záležitost, která staví na hratelnosti a zábavě, nikoli přemrštěné grafice.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.08.16 v 09:18

:-)


galerie

Me and My Shadow Me and My Shadow Me and My Shadow Me and My Shadow Me and My Shadow Me and My Shadow Me and My Shadow