recenze

HallowMeenies

HallowMeenies

Halloween se nám kvapně přiblížil a vy, pokud se chcete atmosféry tohoto amerického svátku nadechnout už s předstihem, máte jedinečnou možnost v dnešní hře.
Halloween známe všichni a pokud jej někdo nezná, určitě mu dnešní hra rozšíří obzory. Takže, jak vlastěn vypadá? Na hracím poli pobíhá nejdříve menší množství roztodivných potvůrek, strašidel, poletujících ježibab apod. A vaším úkolem je ohradit jim takovou část pole, jaká je určena pro ten který obtížnostní stupeň. Při nejmenší obtížnosti se začíná kdesi na 55%, při nejtěžší na 90%, což už je skutečně velmi vysoká náročnost. O tom ale později. Vlastní "zajímání" pole probíhá tak, že vy, v podobě podivného smajlíka, označíte část, kterou chcete zabrat- tato část musí být spojena jednou stranou s aktuální hranicí celého pole. Při tomto označování se vám však nesmí stát, že by do linky narazila nějaká stvůra, protože tak okamžitě přicházíte o život- a stane-li se vám toto třikrát, máte smůlu. Nyní nazpátek k obtížnosti. Ještě před začátkem hry si můžete obtížnost vybrat z 5 přednastavených - velmi lehká, lehká, střední, těžká a velmi těžká.

Tohle ale samozřejmě není jediná možnost zvýšení obtížnosti. Ta se také zvyšuje v průběhu hraní. Například máte zajmout 55% území. Po tomto území běhá velmi malé množství oblud, takže se to okamžitě povede. V příštím kole musí zajmout 65% a oblud několik přibude a takto se stále jejich počet zvyšuje. Pokud už se dostanete daleko, objeví se další oblůdka, ta nejzákeřnější, která jezdí po vámi utvořených hranicích (po jejich linkách) a může vás tak dostat "zevnitř", což je velmi nepříjemné. Při vyšší základní obtížnosti a vyšším počtu odehraných kol se už opravdu zapotíte, což je ovšem neklamnou známkou toho, že se nenudíte, ba naopak se snažíte stále se se zvyšující se obtížností vypořádat. Technicky je hra provedená celkem dobře - grafika je pěkná a přehledná, zvuky ve hře jsou také, není jich mnoho, nějaké to zakvílení, mohla sice být i nějaká doprovodná melodie, ale snad to autorům můžeme odpustíme, protože jinak je hra velmi dobrá!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Zuzka | 28.10.02 v 17:17

Ahojky lidičky. mě se to nějak seklo když je v casinu. Nechce mi zmizet jeden dialog-pořá opakuje bezpochyby--- nemůžete mi někdo poradit jak dál? :)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce