recenze

Snowy: Puzzle Islands

Snowy: Puzzle Islands

Oblíbili jste si polárního medvěda, který řeší nejrůznější hlavolamy a úkoly? Pomozte mu tentokrát dostat se až k domečku označený modrým krystalem. Dokážete se vyrovnat s nebezpečnými nástrahami a přelstít autory, kteří to medvědovi vůbec neusnadnili.
Každý level je postavený na dřevěných základech. Váš medvěd se musí dostat bezpečně až k modrému krystalu, který označuje cíl, nebo chcete-li domeček. Pomáhat mu v tom budou plošiny označené zelenými šipkami. Podle směru šipky uvidíte, jakým směrem se mohou pohybovat. Pokud je šipka pouze nahoru, nevrátíte se touhle plochou zpátky, proto pozor! Vymyslete strategii, která vám zajistí bezpečný přístup k cíli. Překážet vám budou například zlaté zámky, k nimž je nutné získat klíče, nebo zpuchřelé trámy, jež se pod méďou propadají. Jestliže vymyslíte taktiku, která se potom neosvědčí, level restartujte a zkuste své štěstí znova. Hra vás nebude penalizovat. Navíc si můžete zvolit hned ze tří módů. Jeden je speciálně určen pro děti, ačkoliv mým názorem je, že hra celá je koncipovaná spíše pro menší hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.09.16 v 21:10

zabaví


galerie

Snowy: Puzzle Islands Snowy: Puzzle Islands Snowy: Puzzle Islands Snowy: Puzzle Islands Snowy: Puzzle Islands Snowy: Puzzle Islands

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce