recenze

Treasures

Treasures

Chtěli byste alespoň jednou v životě najít poklad? A ne jen tak ledajaký, ale pořádnou truhlu s pirátským pokladem? Vyzkoušejte hru Treasures, věřím že tam si svůj sen splníte…
Hra je velmi jednoduchá. Před vámi se objeví mapa, rozdělená na čtverce, kterých je celkem 81 (9 x 9). V jednom čtverci z těchto je ukrytý poklad a vaším úkolem je, jak jinak - tento poklad pro úspěšné dokončení hry, nalézt v 7 pokusech.

Počítač vám po označení nějakého čtverce sdělí, že buď jste blízko, nebo vám napíše, na které světové straně je poklad schován. Pozor, jakmile kliknete na pozici kde je schována lebka, přijdete o 3 tahy, naopak pokud kliknete na místo kde je loď, tah vám přibude. Pokud kliknete na místo, kde je prázdná truhla, okamžitě prohrajete. Jelikož je hra kompletně v angličtině, tak pro neznalce angličtiny pro jistotu napíšu světové strany:

North – Sever,
South – Jih,
East - Východ,
West – Západ.

Grafika je solidní, ale nehrajete ve fullscreenu, pouze v menším herním okénku. Zvuky jsou zábavné, i když velmi jednoduché, takže doporučuji si k této hře pustit nějakou příjemnou mp3. Nonstop vám bude do uší fičet vítr a ještě je hra doplněna pár zvukovými efekty při začátku hry, při nalezení pokladu, nebo při neúspěšném hledání. Ačkoli je dílo asi zařazeno do kategorie logické, věřte, že je v podstatě jen o štěstí. Zabaví sice jen na pár minut, ale za vyzkoušení nic nedáte ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Treasures Treasures Treasures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce