recenze

Piromaniac Puzzle

Piromaniac Puzzle

Oheň. Živel, jenž dává teplo a podle Herakleita i život lidské duši. Bez tohoto elementu bychom nikdy nepoznali chuť grilovaného masa, opečených špekáčků a nezažili tu pravou atmosféru u táborového ohniště. A tak stačí velice málo, aby na tento žhavý motiv vznikla opravdu náročná hra.
Takže pokud jste vaše mozkové závity už drahnou dobu neprocvičili, teď máte možnost.

Hra se skládá z několika kol, ve kterých jsou de facto vždy dva úkoly. Nejprve najít způsob, jak za pomoci množství „udělátek“ dopravit ohnivou kouli přes ošemetné překážky až k člověku, jenž je posléze tímto dárečkem usmrcen. Tím druhým je samotná realizace tohoto postupu. Letící žhavý předmět totiž musíte nejenom vytvořit za pomoci kanónu a jakéhosi zapalovače, ale také nasměrovat k cíli pomocí dmychadel. A pokud byste, mně z neznámého důvodu, chtěli človíčka ušetřit, jsou zde i děla vodní, která kouli zvlaží. Čili zde upotřebíte i rychlost, jež bude nezbytná ke správné a včasné manipulaci s přístroji. A aby to náhodou nebylo ještě moc jednoduché, počet použití určitého zařízení je vždy limitován, a tak je nutno si vždy všechno přesně načasovat a rozmyslet. I přes to však nabídku restart použijete velice často.

Až na mé mínění, že není moc hezké, aby ukončení levelu bylo podmíněno ožehnutím človíčka, je tato hra velmi dobrá a opravdu náročná. Příznivci tohoto žánru si přijdou na své.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Piromaniac Puzzle Piromaniac Puzzle Piromaniac Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce