recenze

Mr. Men Click'Em

Mr. Men Click'Em

Klasické pexeso zná asi každý. A ten, kdo si jej nevyzkoušel ve skutečnosti, už zajisté měl tu čest alespoň s nějakou jeho virtuální obdobou. Mr. Men Click'Em ovšem není jen dalším z řady – s pexesem totiž má společné jen minimum.
V klasickém pexesu jde o hledání dvou stejných obrázků, případně textů či nějakých jiných znaků. Není proto divu, že se s ním v rámci freewarových her vídáme poměrně často. Bezkonkurenčně zatím vedou pexesa erotická, v nichž byly „běžné“ obrázky nahrazeny lechtivějšími motivy s polooděnými či rovnou nahými dívkami. Mr. Men Click'Em ale nabízí pozměněný herní koncept, který z něj dělá do jisté míry originální počin.

Jde sice opět o sbírání dvojic (případě trojic, čtveřic...) stejných obrázků a dokonce i hlavní úkol je totožný (zbavit hrací plochu všech kartiček a získat co nejvyšší skóre), rozdílnost je však zřejmá na první pohled. Rovnou vidíte, se kterými obrázky máte tu čest a nemusíte se trápit jejich otáčením. Jednoduše stačí, když na ně budete klikat - čímž je odstraníte. To ovšem pouze v případě, že zvolíte kartičku, která má vedle sebe stejného kamaráda – minimální počet pro to, aby motiv zmizel z dohledu. Za každý zmizelý obrázek získáváte body, přičemž je lepší odstraňovat pokud možno co nejvíce totožných motivů – čím více jich naráz uzmete, tím větší suma se objeví na ukazateli skóre.

Hratelnosti nelze prakticky nic vyčítat. Mr. Men Click'Em se hraje svižně, na nic se nečeká a pobavíte se zaručeně. Motivace také nechybí, skóre roste pomalu. Jedinými zápornými body by tak mohlo být horší audio-zpracování a pro někoho možná i pocit nudy, jenž se může dostavit při nepřerušovaném hraní. Avšak hledáte-li hříčku na pár minut denně, není co řešit.

stáhnout hru
Martin

autor
/ Martin

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce