recenze

Mechanicus: Star Confrontation

Mechanicus: Star Confrontation

Zahrajte si na mechaniky virtuálně a stavějte překážky a zahrazení tak, aby se míče dostaly přesně tam, kam vy potřebujete. Hrajte si s dynamitem, kostkami a přepážkami. Přitom postupujte stále k lepším a lepším konstrukcím a záhadnějším hlavolamům.
Jsme zvyklí, že ve hrách tohoto typu se běžně vyskytují míče různých pružností a velikostí. Nejinak tomu bude i tady. Stejně tak bude rozdíl i v přepážkách. V levé části obrazovky uvidíte nářadí, s nímž si budete pro daný level muset vystačit. Přepážky a zahrazení můžete libovolně otáčet tak, jak potřebujete. Pokud se vlevo objeví i míče, zpravidla to znamená, že půjde o spouštěcí mechanismus. Levely s fotbalovým míčem jsou, jak říkají autoři, odpočinkové a projdete jimi jednoduše tak, že rozestavíte všechny plošiny a necháte míč spadnout. Když do hry vstupuje dynamit, je to ještě zábavnější. Některé levely vyžadují trpělivost, správné načasování a mnohdy i více pokusů, než si hráč uvědomí, kde dělá chybu. Pokusů tak máte, kolik chcete. Pokud se vám zkrátka nedaří, musíte zkoušet a zkoušet. Příliš mnoho děje tady však nečekejte, občas by mohly být levely trochu živější. Pro mnohé hráče mohou působit moc staticky a stroze.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

PavelH

PavelH | 06.10.16 v 13:26

Dobrá hra.


galerie

Mechanicus: Star Confrontation Mechanicus: Star Confrontation Mechanicus: Star Confrontation Mechanicus: Star Confrontation Mechanicus: Star Confrontation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce