recenze

Loopz Windows

Loopz Windows

V následující hříčce si tak trošku vyzkoušíte roli instalatéra, neboť budete muset spojovat trubky do kruhového tvaru. Bohužel vám nepřeje časový limit, po jehož vypršení následuje ztráta vašich cenných životů.
Nejen z her akčních, strategií, arkád nebo adventur je živ počítačový hráč. Někdy vůbec není na škodu zmizet ze světa stříkající krve a trošičku potrápit své mozkové závity. Bohužel her logických je vytvářeno velice poskrovnu a ještě méně je jich opravdu kvalitních. Nyní bych vám rád představil jednu z her logických, která je opravdu hratelná a může vám ukrátit nejeden dlouhý večer. Princip celé hry spočívá ve skládání trubek do kruhového tvaru. Pokaždé, když se vám tato operace podaří, dané trubky zmizí. Samozřejmě jste omezování časovým limitem, po jehož vypršení ztratíte jeden život. Životy můžete v průběhu hry získávat a tak si jedno kolo značně prodloužit. V případě, že se vám trubky nepodaří umístit správně, zůstanou na hrací ploše až do konce hry a budou vám značně znepříjemňovat život. Proto hrajte pečlivě a hlavně s rozvahou. Mějte se! :-)

stáhnout hru
lukas

autor
/ lukas

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

je porte la chance | 24.02.03 v 14:59

no... hrál jsem to chvíli a celkem nuda. Jediné, co mne mrzí. nejde to na chvilku přerušit. A když se pomocí ALT a TAB přepnete do jiného okna, tak se vám stejně mys pokybuje jen v dané oblasti... nelze s ní hýbat dále... no..nic moc... Kde se vzalo 70%...nevim.... jediné, co je k plusu, nemusí se to instalovat.


galerie