recenze

Morabite stone

Morabite stone

Průměrná hra, disponující slušnou grafikou. Budete ovládat krystaly a vaším cílem bude tvořit z nich trojice, poté zmizí. Pokud vás podobné neakční arkády baví, čtěte dále, pokud ne, raději rychle zamiřte jinam.
Mě tato hra nijak moc nezaujala, je značně stereotypní a zdlouhavá. Na výběr máte 2 herní módy a v každém z nich bude v pravém dolním rohu umístěn pohár, který budete plnit „vodou života“, kterou získáte úspěšným utvořením trojice. Pokud bude pohár prázdný, prohráli jste, pokud ho naplníte, postoupíte do dalšího levelu.
Mezi krystaly je mřížka -> vždy mezi čtyřmi krystaly je kolečko, které tvoří osu, podle které se můžou krystaly otáčet. Vždy, když klinete na toto kolečko, krystaly se otočí. Není to zrovna nejpoužívanější systém hry u gamesek tohoto typu a chvíli bude trvat, než si zvyknete.

Po grafické stránce je hra zpracovaná velmi pěkně, hudební doprovod je také slušný, jen mi zkrátka u téhle hry chybí nějaká dynamičnost, hra v klidu plyne svým tempem a rychle omrzí. Bohužel. Každopádně, pokud chcete, určitě vyzkoušejte, na pár minut zabaví a je možné, že vám sedne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Morabite stone Morabite stone Morabite stone Morabite stone Morabite stone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce