recenze

The Mansion: A Puzzle of Room

The Mansion: A Puzzle of Room

Byl jednou jeden domeček, v tom domečku divný pán a také spousta rébusů ve formě jednotlivých místností, kterými musíte projít.
Ve hře ovládáte holčičku jménem Anne, která se dostala do podivného domu se spoustou místností. Působivé obrázky úvodního příběhu vás hezky vtáhnou do děje a podivnostem nebude konec. Hlavní náplň hry je pak čistě logického charakteru. Lokace je rozdělena na několik bloků, s nimiž můžete pohybovat. Posunout lze ten, v němž Anne stojí, a jen při správné kombinaci a konstelaci budete moci projít do dalšího kola. Nastavit bloky není jen tak. V některých je žebřík nebo teleport, dalšími zase nejde projít v požadovaném směru a je třeba ho posunout. Současně máte na každý level omezený počet pohybů, takže se musíte soustředit na každý tah a přemýšlet.
Hra je poskytována zdarma, ale s in-app nákupy speciálních boostů a power-upů. Celkově se jedná o velmi povedenou a oceněnou logickou gamesu, která má navíc pěknou grafiku, atmosféru a postupně se odvíjející příběh. Určitě vyzkoušejte.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

The Mansion: A Puzzle of Room The Mansion: A Puzzle of Room The Mansion: A Puzzle of Room The Mansion: A Puzzle of Room The Mansion: A Puzzle of Room

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce