recenze

Detective Words

Detective Words

Piškvorky, sudoku a lodě. Tyto hry mají něco společné. Za časů, ne až tak minulých, byla pro jejich realizaci nezbytná tužka a kus papíru. V dnešní době však i tato překážka odpadá a vy si můžete dopřát nejenom číslíčka, kolečka a křížky na svém monitoru, ale také i celá slova ve hře u nás známé jako „osmisměrky“.
Odhoďte zmuchlanou dvoustranu novin a usaďte se před vyleštěný monitor pouze s dobrou náladou. Své dovednosti v oblasti řešení slovních hlavolamů, můžete předvést hned v několika módech. K dispozici máte například zcela relaxační styl hry, kdy si bez jakéhokoli stresu hledáte potřebná slova, jak dlouho chcete. O něco více akce naleznete v dalších dvou typech hry, kdy před vašimi zraky neustále mizí drahocenný čas. Slovní zásoba je vždy nějak tematicky zaměřená a pokud naleznete ono hledané slůvko, označíte tužko-myší počáteční písmeno, od kterého sklouznete ke zvýraznění celého slova. Tento pojem se barevně odliší jak na hrací ploše, tak v rejstříku slov. Po vyškrtání všech věcí, osob a zvířat postupujete dále s určitým bodovým ohodnocením do dalšího kola, kde budete provádět úplně to samé. Jen s jinými slovy a časovým limitem.

Hra má relativně hezkou grafiku, ale ti, jež nejsou příznivci této kratochvíle, moc dlouho hrát nevydrží. Navíc je hlavním jazykem angličtina, která taky může hledání některých slov ztížit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Kacirek_Donald | 20.07.07 v 13:17

Po stáhnutí si to musíš nejprve rozbalit např. pomocí WinZip. Poté, v rámci v programu WinZip, 2x klikneš na řádek, jež označuje aplikaci-hru. V samotné hře pak dáš start, resp. play a je to :-).

katka | 18.07.07 v 19:19

kde se to spousti


galerie

Detective Words Detective Words