recenze

Cram Jam

Cram Jam

Hodiny tortury ve školních škamnách – alespoň dočasně - skončily a jeden je rád, že nemusí moc přemýšlet. Ale i o prázdninách se vyskytují deštivé a jinak nepříjemné a nudou naplněné dny a v takových chvílích se šikovná logická hříčka šikne.
Nob Yošigahara, to je pán, jenž má na svědomí koncept puzzle z něhož Cram Jam čerpá. Ve světě bláznů do skládaček to není jméno neznámé, neboť tento člověk je mistrem ve vymýšlení hlavolamů a na konto si připsal už přes 70 knih v tomto oboru. Rovněž tento kousek je velice nápaditý, vzhledem k tomu jak je prostý, jak zábavný může být a na jakou úroveň obtížnosti může až vystoupit.

Princip pochopíte bleskurychle. Ve čtvercovém poli 7x7 existuje několik modrých obdélníků a čtverců různé velikosti a orientace, z nichž obdélníky se pohybují pouze ve směru své orientace a čtverce všemi směry. Zcela nalevo je jeden zelený obdélník. Vaším cílem je dostat ho zcela napravo do vyznačené zdířky, přičemž mu musíte odstranit z cesty překážející obrazce, tak aby si to vyžádalo co nejmenší počet tahů.

Ve hře jsou tři obtížnosti, v každé z nich 21 rozličných hlavolamů, jenž čekají na své vyřešení a libovolná možnost zvolit si skill i úroveň a nemuset se trápit s jedním hlavolamem, který se třeba zrovna nedaří není k zahození. Cram Jam je velice příjemná a pohodová hříčka, která zlepší náladu i v tom nejošklivějším počasí.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

75 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Cram Jam Cram Jam

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce