recenze

Easter Journey

Easter Journey

Zase velikonoce, zase ta Caimaní soutěž, zase zajíc. Tentokrát si pohrává s 3D prostorem a v rytmu Sokobanu hledá ztracená vajíčka. Že to zní provařeně? Zajisté. Jde ovšem o jednu z nejlepších her, kterou tato bohatá soutěž dala!
Hrál už jsem několik různých Sokobanů, ale nikdy ne jako velikonoční zajíc. Přesto si na tento titul nemůžu ani koutkem úst stěžovat, protože má všechno, co by titul s nálepkou "povedený" měl mít: grafiku, hratelnost, délku i atmosféru. Na Caiman Easter 2006 se titul umístil těsně pod první desítkou. Když ale vezmete v potaz, jak našlapaná ta soutěž byla a kolik se o špici rvalo lvů, nelze tento lehký neúspěch vzít jako objektivní měřítko kvality. To byste měli vzít do rukou sami ze svých zážitků.

Jak grafika, tak i hudební stránka v Easter Journey exceluje a dává takřka nereálnému místu reálný nádech. Hra je přitom bez problémů spustitelná i na několik let starých herních sestavách.

Co dodat... Easter Journey je po všech stránkách povedenou, byť neinovativní hrou a je dobrou variantou jak pro milovníky logických hříček, tak pro obyčejné odpočinkáře, kteří si chtějí decentně lámat hlavu. Tak už to dopadá, když někdo umí a dílko se podaří... Jinak můžete sáhnout ještě po podobném Gemstormu nebo českém Becher Banu, který zazářil prozměnu na loňské Becherovce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Easter Journey Easter Journey Easter Journey Easter Journey Easter Journey

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce