recenze

Closings

Closings

Po delší době zde máme opět velmi originální titul. Zkuste za pomoci své šikovnosti sesbírat co nejvíce čtverečků po hrací ploše. Nic ale není takové, jak se na první pohled zdá! Chcete-li ale vyzkoušet něco netradičního, vřele doporučuji
Hra Closings (což lze velmi trefně přeložit jako Uzavírání) patří do té kategorie logických her, které jsou poměrně snadno pochopitelné, ale docela těžko hratelné. Dovolím si ze začátku nastínit alespoň pravidla, jak hra funguje, protože nepatří mezi takové, o které byste zakopávali na každém kroku. Na začátku každé hry se vygeneruje nahodilá hrací plocha, rozdělená do čtverců a vy musíte co nejvíce z nich sebrat. Ale pozor, čtverec je obsazen až v okamžiku, kdy je kompletně ohraničen a to tím, kdo dodal poslední chybějící stranu. Ten pak může pokračovat dál, dokud nevyčerpá všechny možnosti zabírání. Možná toto vysvětlení zní jako zpráva z Marsu, ale jakmile si hru několikrát „prohrajete“ a pochopíte princip na vlastní kůži, zjistíte, že mám pravdu.

Zpestřením jsou tu i některé speciálně označené čtverce, které jsou více bodovány.Předem upozorňuji, že ve hře nejsou žádné videa ani zvuky, což by někomu mohlo jaksi chybět. Aspoň se může člověk víc soustředit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce