recenze

Monster Hockey

Monster Hockey

Hokej patří zejména v naší zemi mezi uznávané sporty a není proto divu, že jsme se dočkali několika virtuálních zpracování. A jedním z posledních je i tahle gameska. Jen, kdyby nebyli ti hráči tak divní. :o)
Další ze série miniaturních her ze Skandinávie je právě tato. Hokej patří v těchto končinách na přední místa v žebříčku sportovních událostí, takže se není čemu divit, že si vybíráte jednoho hráče z týmu finské ligy. Jeho (vašim) úkolem je pak skórovat co nejvíce gólů, za které samozřejmě dostáváte body. O brankaře se nemusíte starat, vám dát gól nikdo nemůže, ale jsou tu jiné záludnosti. Hrajete proti jakýmsi příšerám, které jsou k vašim skórovacím snahám zcela apatické a jediné, co kromě bruslení umí, je faulovat. Z toho důvodu je dobré hlídat si svůj zdravotní stav během utkání a vyhýbat se čelním srážkám. Po každém vyhraném zápasu následuje další, o jedno monstrum složitější, takže nudy a stereotypu se bát nemusíte. Ačkoli je hra pouze jakousi reklamu na dávno uplynulou sezónu a šampón na vlasy (který mimochodem ve hře může uzdravovat! :-), je to dost slušný zdroj zábavy a to za cenu opravdu směšné velikosti jediného souboru.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Ulvr | 01.03.07 v 12:27

Hra je to reklamní, na začátku mi příjde zbytečně moc výběru, které pak chybí v skutečných hrách. Škoda, že jí nemúžu sám dodělat.

momo | 01.04.06 v 11:37

hahhahahahhahahah


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce