recenze

Solitaire 13

Solitaire 13

Během své krátké kariéry na Freegame.cz jsem doposud zrecenzoval pouze jednu karetní hru. Nepolichocen tímto faktem jsem se rozhodl situaci napravit, takže tu máme dnes na pořadu dne Solitaire 13. Příjemný a hlavně hratelný solitér, který potěší.
První, co se mi na hře zalíbilo, bylo logo autora Tomgames. Svítivě zelená dýně a la Hallowen mne zaujala a totéž jsem očekával od vlastní hry. A jako to dopadlo?

Přesně tak, jak jsem předpokládal. Solitaire je totiž typ her, který útočí na to inteligentnější v nás, takže pokud překonáme vrozenou lenost či mírně zakrnělé IQ, určitě se ke skládání karet namotivujeme. Princip Solitaire 13 není zase tak úplně založen na klasickém principu této hry, neboť se jedná o jednu z mnoha modifikací, kteréžto běhají po nekonečných zákoutích internetu. Jsem si však jist, že se vám pravidla dostanou rychle do krve, a že oceníte tuto hru, která se za jistých okolností může stát dostatečným žroutem vašeho času.

Nuže zapařme si tak, abychom posléze uspokojeni zvedli svá pozadí ze židle před naším PC po předvedeném kvalitním výkonu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Drticka

Drticka | 17.05.19 v 08:59

je super

MarieH

MarieH | 06.11.17 v 23:09

Perfektní hra.


galerie

Solitaire 13 Solitaire 13 Solitaire 13 Solitaire 13 Solitaire 13

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce