recenze

South Park Solitaire

South Park Solitaire

Přistupte blíže, naší riskující karbaníci! Je libo karetní hra Solitaire s motivy South Park? Z toho přece nemůže vzejít nic slušného. Opak je ale pravdou, ovšem teď si musíme položit otázku - je změna potisku dostatečným tahákem pro hraní této hry?
Pokud si myslíte, že South Park je synonymem pro nechutnost, obscénnost či odpornost, máte pravdu, ovšem v této karetní hře to znamená jen to, že karty jsou potištěny postavami z tohoto kresleného seriálu pro dospělé.

Solitaire je každému určitě velmi dobře známý, každý si s ním určitě nejednou krátil volné chvíle ve Windows. Účelem hry bylo naskládat do čtyř polí jednotlivé druhy karet (píky, srdce,…) od esa až po krále. Jakmile se vám to podařilo, vyhráli jste. Ovšem není to nic jednoduchého. Karty se berou z kupky nalevo, nepočítám-li karty rozdané v dolní polovině hrací plochy. Z balíčku se po odkliknutí vždy zobrazí tři náhodné karty, které můžete vzít a buď je vložit do čtyř polí (to pokud je řada právě na tuto kartu), avšak většinou karty z balíčku putovali do spodní části hrací plochy, do karet rozdaných. Zde je můžete, ba dokonce musíte skládat postupně, jako do čtyř vrchních polí. Ovšem provedení musí být střídavé, černé na červené a naopak. Stejné barvy na sebe umístit prostě nejdou, čímž se vám situace značně komplikuje. Doufám, že jsem pravidla vysvětlil srozumitelně, na případné reklamace nebude brán zřetel. Jen dodám, že tato hra je vcelku těžká a vyhrál jsem jen jednou ze čtyř pokusů. Velkou roli zde hraje štěstí a náhoda.

Normálně bych začal mluvit o grafice a zvuku, na nic takového se tu ovšem nehraje. Stejně tak jsou na tom zvuky, ovšem ke hraní Solitaire toto opravdu není potřeba. Závěrečný verdikt? Ačkoliv se nejedná o nic nového, doporučuji tuto hru zahrát. Už jen proto, že jde o zábavný Solitaire.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

MarieH

MarieH | 06.11.17 v 23:14

príma hra.

PavelH

PavelH | 03.08.16 v 00:21

To není špatný nápad. Stahuji.


galerie

South Park Solitaire South Park Solitaire