recenze

Wario's Revenge 2

Wario's Revenge 2

Wáwe pro vás bowbarďáckou wegahopsačku, kterou ocení zejwéna fandové téwěř všech konzolových sérií od firwy Nintendo. Variace na jejich kwenovou gawesku útočí, vy se buď braňte nebo se pusťte do akce...
Jak by to asi vypadalo, kdybychom žili v alternativním vesmíru? I na tuto otázku samozřejmě zná FG odpověď. Kromě štěkajících koček, pasoucích se lasturách na stráni za městem by herní konzole ovládl Wario. Lehký úvod do Wariova světa jsme na vás spáchali v perexu, nyní je čas na bilanci arkády jako řemen.

Wario je čistokrevná plošinovka, která hýří barvami a lahodí slechům příjemnými midi rytmy v dobrém trendu co level, to jiná muzika. Je to logické, protože na našem serveru se držíme hesla: hodně muziky za málo peněz a ještě lépe: hodně muziky za zlámanou grešli.

Thunder Dragon pro vás připravil osm levelů, napěchovaných mincemi, které je nutno sesbírat. Komplikace při sběru chechtáčků nejsou žádné. Ale to jen z toho důvodu, že to slovo je NAPROSTO nevhodné. Tuny hyperaktivních nepřátel jako by šeptaly "....mmmmm....mmmmilááášššek....ch...ch..." a láskyplně chránili naleštěné tolary.

Kdesi jsem se dočetl, že je dobré použít joystick, kvůli lepšímu zaměřování flusbroku. Nevím, žoj nepoužívám, každopádně na klávesnici je to MMMAAASSSAAACRRRRRE!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

starpep | 29.01.07 v 16:44

me to take pise

ivanhoe | 19.01.07 v 17:20

MAM PROBLEM SE SPUSTENIM HRY. PORAD PISE:
Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast CNCS32.dll nelze najit. Potize pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci aplikace.


galerie

Wario's Revenge 2 Wario's Revenge 2 Wario's Revenge 2 Wario's Revenge 2 Wario's Revenge 2