recenze

Viriax

Viriax

Je libo nakazit plíce, srdce, ledviny? Život takového viru nebo bakterie může být poměrně zajímavý a akční stejně jako v Viriax. Stačí se rychle pohybovat a zbavovat se mikroskopických obránců.
Dnes budete hrát za tuš patnou stranu. Vaší hlavní snahou je napadat důležitá lidská ústroji a tak postupně vyřadit celého člověka. Způsob, jakým to provedete, je postupně projít celým systémem dané části těla a dostat se až k jádru pudla. Samotná hratelnost je založena a rychlém pohybu, likvidaci obrovského množství buněk kolem vás a přežití. Každý pohyb a útok čerpá vaše zdraví, to stejné platí při doteku s „domobranou“. Na obrazovce se toho děje někdy tolik, že nevíte, kde vám chapadlo stojí a člověk opravdu často zbytečně chybuje. Naštěstí bossové byli tvůrci Hydorah slušně vyváženi.

Ovládání stoji na jednoduché kombinaci šipkových kláves a jednom akčním tlačítku. Má to spád, originální nápad a někdy šílenou obtížnost. Motivací pro postup je nutnost uhrát určitý počet bodů, než se vám odemkne další část těla, takže určitě sbírejte všechny bonusy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 27.12.16 v 22:21

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.08.16 v 08:00

smrťák

assaly

assaly | 13.07.16 v 19:03

mazec


galerie

Viriax Viriax Viriax Viriax