recenze

Super Mortal Kombat World

Super Mortal Kombat World

Kdo by neznal Mortal Kombat. Tato legendární bojovka se dočkala několika komerčních pokračování, ale teď tu máme free hru Super Mortal Kombat World. Už se těšíte na fatality a jiné podobné "chuťovky". Tak rychle klikněte na recenzi!
Tak za prvé - s fatalitama jsem kecal:-). Tentokrát se nejedná o bojovku, ale jednoduchou plošinovku ve stylu Mária, která si z Mortal Kombat bere akorát nějaké ty zvuky, trošku grafikých motivů, hudbu (rozhodně nejvíce) a volitelné postavičky. Celkově se jedná o slušný počet 25 hratelných postav (od Scorpiona po zmiňovaného Mária). Každá z nich má jinou zbraň, ale herně jsou na tom prakticky stejně.

Hra je naprogramovaná v Gamemakeru a to přináší klasické neduhy. Mírně delší start po kliknutí na ikonu, grafiku spíše průměrnou... Kdo by se o Gamemakeru chtěl dozvědět více, tak se může mrknout sem - GameMaker aneb tvorba her pro každého

My si shrneme Super Mortal Kombat World. Grafika průměr, zvuky a především hudba si zaslouží pochvalu - je taková ta správná mortalovská:-). 13 levelů, 20 různých nepřátel, 2 bossové... To přeci nezní špatně, ale ovládání je největší bolest této hry. W, A, S, D pohyb, J, K skok a střelba. Tohle rozmístění by mi nevadilo, ale jde o přesnost ovládání a ta není nejlepší.

No jo no, každý den není posvícení. Tentokrát je to za 69%. Mortal Kombat maniaci si můžou 10% přidat:-)!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

frodopipin

frodopipin | 20.02.16 v 07:37

Jako mortal combat jsem si představoval něco jiného


galerie

Super Mortal Kombat World Super Mortal Kombat World