recenze

Luigi's Island

Luigi's Island

Typická mariovka se vším všudy, tak to je Luigi‘s Island. Luigi se dostal na tajemný ostrov, kde na něj číhá spousta nástrah. Pomozte mu je překonat, posbírat všechny mince a zneškodnit nepřátele, kteří na něj číhají ve dne v noci a osnují jeho zničení.
V téhle arkádě platí: Čím dále, tím těžší. V prvním levelu se setkáte s goombami, želvičkami a sem tam porazíte nějakého toho dráčka. V druhém už je to složitější, neboť se všechny postavičky začínají pohybovat mnohem rychleji, dokonce i hudba je rychlejší. A tak to jde pořád dál. Levely jsou náročnější co do kombinace pohybujících se nepřátel. Jsou zde noví nepřátelé a v každém dalším kole vás čeká nějaké to překvapení. Prostředí se mění, čímž dostává hra dynamičtější spád a tempo. Ocitnete se tak například na louce, budete se procházet po mostech a nebo zavítáte do podzemí, kde na vás čekají temná stvoření z hlubin pekel.

Grafika hry je velmi slušná, ovšem dalo by se říci, že by mohla být i lepší. Rozlišení je totiž poměrně velké, a tak vám může velikost postaviček připadat přímo gigantická.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:52

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

Petosko

Petosko | 26.02.16 v 00:22

Další Mário juchů

Triple T | 28.08.07 v 00:36

>Rozlišení je totiž poměrně velké
Nechtela jsi rict "male"? Ta hra sice bezi roztazena na celou plochu, ale rozliseni jeji grafiky je "klasicky" nizke (proto se mohou na velke obrazovce zdat sprajty velke).
Jinak tahle mariovka je z nejhorsich vykradacek, co jsem kdy videl - veskera in-game grafika je afaik ripnuta ze Super Mario World na SNES (takze se ani nedivim, ze se ukladaci soubor jmenuje "super luigi world").


galerie

Luigi's Island Luigi's Island Luigi's Island