recenze

Super Mario In Worlds Unknown

Super Mario In Worlds Unknown

Mariovka v poněkud neobvyklé podobě. Spousta hopsání, skákání a povyskakování. Želvičky, kam se podíváte. A nejen se zelenými krunýři. Goomby a masožravé květinky s jedovatou červenou barvou. Penízky, životy a hlavně hříbečky. To všechno na vás čeká právě tady.
Rozkošná hopsačka s naším milovaným hlavním hrdinou Mariem. Zvláště se dá ocenit poněkud pozměněné vzezření Maria a krásně namalované postavičky okolo. Čekají tady na vás želvy, goomby a masožravky, budete muset překonat spousty propastí a dohopsat až k cedulce s nápisem „Goal“. Zábavné je, že ačkoliv máte ve většině her problém někam doskočit, zde máte přesně opačnou potíž, a sice nepřeskočit to místo, kam jste se chtěli dostat. Mario totiž skáče, jako by měl pod sebou trampolínu. Další výhodou hry je, že vás určitě neunudí stereotypní prostředí. Jednou jste na běžných pastvinách, podruhé ve vyprahlé poušti či v pralese. Hudba je roztomilá jako obvykle. Zkrátka Hawai.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Andrew | 20.01.08 v 21:25

Tahle hra už tu byla, ne? :-) http://www.freegame.cz/game.php?id=2681, ale je to dobrá gameska, tak je fajn, že se jí dělá druhá reklama :-)


galerie

Super Mario In Worlds Unknown Super Mario In Worlds Unknown Super Mario In Worlds Unknown